neljapäev, 31. mai 2018

Võimalik vaid Kerros

12. mail kogunes taaskord Kerro pereklubi, et üheskoos mõnusalt õhtut nautida ja tantsu lüüa. Maikuu klubiõhtu korraldas laudkond Alati 5. Seekord oli peoteemaks “Võimalik vaid Kerros” ehk pidu vene standardite järgi. Peoõhtu viidi läbi enamjaolt vene keeles.
Eriti hästi läksid peoteemaga kaasa mehed, kellel valdavalt kostüümiks oli seljas dressipüksid (muidugi vanakooli kolme triibuga adidased), peokingad, maikad või triiksärgid, nahktagid ning kaelas kuldketid.
Loomulikult ei puudunud peolaualt vene köögi leivanumber pliinid kalamarjaga, väga maitsev kasukas, värkse hapukurk, seenesalat, heeringas, sült ja pasteet ning magustoiduks pontšikud. Tantsuks mängis kohalik Järvamaa ansambel Absolut-Lühis, kelle repertuaaris kõlas ohtralt venekeelseid lugusid.
  
Jalakeerutamise vahele pakkus laudkond lõbusaid ülesastumisi - nii  esitleti sketši eestlaste pidutsemiskommete kohta, kohtusime Vladimir Putiniga, kes tuli kohale karuga, samuti Maša ja karuga, kes üheskoos proovisid kala püüda. Kohal oli ka Venemaa superstaar Natali, kes laulis otse laivis oma tuntuma hiti. Kõige enam pakkus nalja ja naeru meeste  tantsuvõistlus, kus nad pidid väga täpselt jäljendama ees tantsivaid naisterahvaid.
Nagu ikka kombeks, siis südaööl õnnitleti aprilli-maikuu sünnipäevalapsi, kes kingituseks said sibulaid, mida võimalik peenramaale maha pista. Perenaine tänas teemale vastavalt ikka vene keeles korraldavat laudkonda meeleoluka peo eest. Soovis meile kõigile kaunist suve ning andis teada, et järgmine klubi kokkusaamine toimub septembris ja peo viib läbi laudkond Naabrid.

 

Meelike Noormann (klubi liige) ja Janelle Leenurm (klubi perenaine)