esmaspäev, 11. veebruar 2013

Põrgulik pidu!

Inglitiibade sahinal saabuvad sõnumid Teieni: Ühine bussisõitjate nimekiri on avatud. Nagu aru saate on kohti piiratud arv. Kui buss rahvast täis on sõidupilet soodsam (hind 4,5€ kuni 7,5€) Kes ees, see sees!




Reaalne elu näitas, et rakendus soolasem sõiduhind. Enamus Naabritest eelistas kohale jõuda omal käel.  Korraldajatena arvestasime 50 pidulisega ning ennustus läks täide. Viimase hetke gripiviirus laastas enam võõrustajate ridu (tulemata jäi 7) 
Põrgulik pidu läbi viia Toris oli väljakuulutamise hetkel parim variant. Ootamas hubane ja paraja suurusega ruum. Teema haakus ideaalselt antud kohaga. Arvatust keerulisem on kordineerida väljasõidupeo üksikasju. Komistuskiviks võib saada ettenägematu pisiasi. Supi autor Keto sai suurepäraselt oma ülesandega hakkama, lisategevusi organiseeris Tori tiim: 
Marge, Annikki ja Klaarika. Menüü paikapanek ja korraldamise põhiraskus lasub nagu alati Tiigi talu õlul. Kuulutusi valmistasid nii Janelle kui Tiia. 
Närvesööv ning parajat peavalu valmistas bussirahva transport punktist A punkti B ning tagasi. Naabrite liikmeskond oli esindatud  suurearvuliselt - tuleb neil paraku iga kord organiseerida oma kohalejõudmine. Täielikult puudus Mikkude-Mannide esindus. 
Enamus pidulisi saabus kohale kostümeeritult ning tulemus väärib kiidusõnu. Näha sai väga omanäolist kollektsiooni tiivulistest ja sarvilistest, sekka küünised, helkuritega varustatud aksessuaarid, kes ei pidanud paljuks kasutada näomaalingut.     

Klubi perenaise Inge ülevaade:
Laudkond Reinud otsustasid seekord klubilised väljasõidule viia - õhtu teemaks oli „Kuradid ja Inglid”. Kogu see kompott sobis hästi kokku - Tori, põrgu, Kuradid ja Inglid. Peo teema oli hästi valitud, kuna peostiiliga mindi hästi kaasa. Põrgusõiduks oli rahvale tellitud ka buss, mis pidulised kohale toimetas. Rahvast Torisse kogunes viiekümne ringis. Huvitavaks kujunes see, et naised olid kostümeeritud sarvilisteks ja mehed tiivulisteks, oli ka paar erandit. Enne Tori rahvamaija minekut põikasime läbi Tori Põrgu kuradi juurest, kus rahvas sai ta sarvi sügada ja salasoove soovida. Rahvamajja jõudes ootas meid vastlapäeva puhul kuum hernesupp ja korraldav meeskond. Vaheaegadel mängiti vahvaid mänge. Tantsuks mängis Mart Bänd ehk meie enda kauaaegne klubiliige Valba, kes täpselt teadis kuidas rahva tuju üleval hoida, millist
muusikat mängida ja kui kaua. Aitäh Mart Bändile! Aitäh Reinud, toreda väljasõidu eest. Edu ja tahtmist ka edaspidiseks!  



Pidulised saabusid teemakohaselt: tule ja tossuga
Inglikoor sai suurepäraselt hakkama põrgulaulu esitamisega. Kuratliku tantsusamm punase pileti omanikel võttis aega ja vaeva tunduvalt rohkem. 


Kuradisabade keerutamise nipp saadi kätte kiiresti.

Malbed inglineiud naabrite lauast olid pigem erandid,
 mis kinnitasid reeglit:
kõik Kerro mehed on ingellikud ja Kerro naised on kuratlikud.

Sünnipäevalaste veebruarikuine rida: Anne, Raivo, Anne. Kingituseks sõbrapäeva südamed.

 

Klubiliste kunstitaiesed täiendasid suurepäraselt põrguteemalist maalinäitust

Soov pidu lõpetada ühise ringmänguga jäi ilusaks mõtteks ning Marbänd ja Valba oleks kindlasti hommikuni mänginud.