reede, 14. september 2012

Sügisolümpiamängud


KERRO PEREKLUBI 

I SÜGISOLÜMPIAMÄNGUDE 
avatseremoonia kell 21 
PKV ARENAL 
22. septembril

Kõikide laudkondade delegatsioonid on oodatud!

Sügisolümpial osalemiseks oli tarvilik võistlejate-osalejate täpne vormi ajastamine. Mõne meeskonna puhul saavutati kiire ja efektiivne vorm  ning   osavõtt oli rohkearvuline. Alati5 pälvis meeskonnanimeks küll Alati 16, mis kahjuks oli siiski ennatlik ja lõpptulemuseks jäi Alati13. Mikkude-Mannide esindus võistles Mikk&jaMann nime all, kuid võistlustulemused olid igati tublid.
Avatseremooniaks rivistati saali olümpiavärvides lauad, võistlejate autasustamise pjedestaal, meeleolu loomiseks kasutati teemakohast atribuutikat (võimlemisrõngad, pallid, hokikepid  ja -väravad, reketid jne), vabad kardinapinnad ilmestati ajalooliste vimplitega, lisaks karikad-medalid korraldajate kodudest, Joosepi-Jürgeni-Helena dresse ja tosse jätkus riputamiseks nii lakke kui seintele.
  • Algatuseks tuli läbida soojendusrada - tee olümpiale. 
  • Korraldajad lähtusid oma meeskonna puhul sinisest toonist ja riietusid sinisesse esindusdressi.



  • Avatseremooniat juhatas ja kommenteeris sportliku vaimu ja hingega õhtujuht Kalvi. 
  • Olümpiatule tõi pidulikul jooksusammul sisse MeelisA. 
  • Klubi peremees-perenaine süütavad rummus tule. 
  • Leinaminut sportlase hingega klubi esimese peremehe Jaanus Antsu ja klubi liikme Mihkel Lehtorgi mälestuseks. 
  • Tutvustatakse peakohtunikku ja tema rolli. Sportlased annavad olümpiavande ning ette loetakse kohtunike vanne. 
  • Enne võistluste algust sooritasid meeskondade peatreenerid soojendusharjutuse reageerimiskiiruses. 


Tantsupooltund soojenduseks ning sportlik mõõduvõtt algab. Võistlejad rivistuvad poksimatšiks ning aja peale algab poksikinnastes padja paigutamine padjapüüri. Esmapilgul tundub, et eelisolukorras on meeskond Mikk-Mann, keda esindab Agnes. 
    • Meeskondlikus kõrgushüppes on ennekõige vaja puhumisoskust ja kiireid jalgu. 
    • Individuaalkõrgushüppes saab määravaks  painduvus ja rütmitunne - järjest alaneva lati alt läbi liueldes. 
    • Seejärel pannakse proovile võistlejate muskliramm ning algab vankriratta tõstevoor. 
    • Viimasel võistlusalal oli võimalik klubi rekord purustada kõigil soovijail. Täis õllepurk pealael kükkide tegemises. Rekord pärineb aastast  ? ning kuulub Anne "Antsud" nimele. 
Sünnipäevalaste pink on rohkearvuline, sest õnnitletakse juuni-, juuli-, augusti- ja septembrikuu hällilapsi. Kingituseks šokolaadimedalid. Klubi juhtide sõnavõtus antakse edasi õnnitlused Tiiale ja Timole poja sünni puhul ning lilled värsketele vanavanematele - Lilyle-Olevile. 
Lõpuks on käes suurhetk ning algab autasustamise tseremoonia. Medalid riputab kaela sumo suurkuju Baruto rollis Olev. Medalid jagatakse "poksimatšis" Jaanisele (Reinud), "meeskondlikus kõrgushüppes" MeelisA ja MeelisB (Reinud), limbo "kõrgushüppes" Anne (Antsud&jaKäpad), vankriratta tõstevõistluses Valera (Reinud), klubi rekordi purustas Triinu - 90x (Reinud). Meeskondlikult saavad lohutusauhinna Mikk&Mann - meeskond mustas, kes vapralt osalesid igal alal, kolmas koht roheline meeskond "Naabrid", teine koht punane meeskond "Alati16" ning vastavalt peakohtuniku otsusele diskvalifitseeritakse dopingu vähese kasutamise tõttu sinine "Reinude" meeskond ning peaauhind ja esimene koht kollane meeskond "Antsud&Käpad". 


Repliigi korras tunnevad mõned klubilised headmeelt selle üle, et ajugümnastikale sel korral aega ei jagunud. 
Tantsumuusikat teeb ansambel XXL.

eelregistreerimine toimus KOK (KERRO OLÜMPIAKOMITEE)

REINUDE esinduses telefonidel
5183759 (Lily)
56906046 (Ilme)