esmaspäev, 14. november 2011

Klubi 34. aastapäevapidu

 
vaata pilte veebialbumist
ja Karolini pildialbum
Suurejooneline ning osalejaterohke aastapäeva pidu on peetud. Elagu KERRO!
Must-kuldsetes toonides ning särava kuulutuse kaudu kutsus laudkond Ants Käpp pidulised kokku. Dress code vastavalt aastapäeva- ja kasiinoteemale pidulik ning väljapeetud. Manitseti kaasa võtma isikut tõendavat dokumenti ja kasiino välisuksel toimuski „tõeliste“ turvameeste poolt isikute tuvastamine ning daamide ridikülides jäid konfiskeerimata ainult „alkoholivabad“ pudelid.   
Sedakorda oli võimalus rahvas kutsuda põhikooli saali, kus jätkus lahedalt ruumi ja õhku, tantsupõrand oli ideaalilähedane. Korraldav laudkond nägi vaeva, et suurt ruumi õdusamaks muuta, värvilised prožektorid olid nii taustavalguseks kui panid särama kesköise showtantsu esinemisplatsi ja kankaanitüdrukud.
Ligi sajale osalisele peo ettevalmistamine, korraldamine, koristamine nõuab tegijailt rohkem vaeva ja jõudu. Seekord tuli korraldajail vaeva näha topelt. Tunduvalt lihtsam on organiseerida pidu tuntud ja koduses PKV saalis, kui tassida ühest kohast teise nii klaase-tasse-taldrikuid kui kobakat metall-riidenagi.
Eriti oodatud varasematest klubi liikmetest oli kohal Vaido. 

Seltskond oli enamus kas mustas või pikas, mõned erksalt heledad, eraldi märkimist väärivad efektsed peakatted. Reinude laudkonna ihufotograaf Karolin jäädvustas meie laudkonna meeleolu ning parimad kostüümid.

Vaheaegadel trikitas mustkunstnik Meelis ning pärast keskööd esitasid Ants Käpa tantsutüdrukud kankaani.
Aastapäevapeole kohaselt anti klubi juhtide poolt ülevaade hooajast ja öeldi tänusõnu, viidi läbi perenaise-peremehe valimised, võeti vastu uusi liikmeid.

    Uued (Tiia, Liis, Lisanne...
 
    ... Marika, Meelis, Janelle, Tiiu) vannet andmas. 
Keskööl õnnitleti sünnipäevalapsi (Toomas, Sirli, ...) ning äsjavalitud juhtidel (Ingel-Tõnisel) oli au jagada traditsioonilist sünnipäevatorti.
Palju elevust ja huvi tekitas pokkeri mängulaud, kasiinobaar sai teenitust vähem tähelepanu. Peo lõpuks tuli küll pidulistel oma alkoholiga baaris toimetada, aga teenindus oli tasemel.
Klubilistele on alati huvi pakkunud kroonikaraamatute sirvimine, meenutamine. Külalised saavad põgusa ülevaate klubi tegemistest. Nii mõnedki "valged laigud" ootavad ülestähendusi, vead parandamist ning fotode allkirjastamine on kindlasti vajalik.

Loe artiklit Käru Vallaleht november 2011, lk 7