esmaspäev, 6. november 2017

KERRO 40. aastapäev

 
25. novembril 2017 tähistas 40. aastapäeva Käru vallas seltsinguna tegutsev Kerro Pereklubi. Pereklubi korraldab pidulikku sündmust Käru Põhikooli saalis, algusega kell 20.00.
Pidulikul aastapäeval seati üles Kerro näitus, kus eksponeeriti 40 aasta jooksul jäädvustatud vanemaid ja uuemaid fotosid ning kogunenud meeneid, kostüüme ning klubi meisterdatud dekoratsioone.
 
Peo algul vaadati ühiselt oktoobris 2017 valminud tõsielufilmi Kerro 40, milles dokumentalist Aljona Suržikova (Diafilm OÜ) kajastab Kerro pereklubi liikmeid, olemust ja möödunud hooaja korraldatud üritusi. Dokumentaalfilm Kerro 40 toodeti tõsielusarjale Eesti Lood 2017.
 
 
Osalisi tunnustatati aastapäeva meenetega (postkaart shokolaadiga, mille kujundasid Janelle, Ilme ja Tiia), kaeti tervituslaud šampuse- ja puuviljadega, külmlauad ning kohvilaud juubelitordiga. Õhtu jooksul mängis klubilistele ansambel Spido.
 
 
Et vääriliselt tähistada pereklubi 40.aastapäeva, panid laudkonnad seljad kokku ja tegutsesid ühtse meeskonnana. Aastapäeval astusid üles kõik viis klubi laudkonda ning esitasid etteasteid, millega tutvustatati külalistele oma laudkonna iseärasusi ja pakuti meelelahutust. Etteastete hulka kuulusid tantsu-, laulu- ja paroodianumbrid ning seltskonnamängud. Laudkond Reinud esitasid tantsunumbri ansambli Fix laulu Tsirkuse saatel; Alati 5 lahutasid meelt paroodia etteastega (Inge Nuia- Anne Veski, Anne- Alla Pugatšova, Kristjan Kivisaar- Jaan Tätte, Kristjan Kivisaar ja Maarika Murumaa- Siin me oleme, Brita-Birgit Tamm ja Liis Saad- ansambel Blacky); Mikud-Mannid esitasid ansambli saatel laulu Kikilips; Ants Käpad mängisid õhupilli orkestrit ja Naabrid organiseerisid meeskonnalise postkaardi meisterdamise.
Veidi pärast südaööd pidasid klubijuhid piduliku kõne, võeti vastu uusi liikmeid (sellel korral 5 Heili Burmeister, Taimo ja Meelike Noormann, Gustav Paluoja ja Terje Tiitus) ning õnnitleti sünnipäevalapsi traditsioonilise ühislaulu ja shampuse pokaaliga.
Üritusele telliti järgnevad teenused:
Catering Liina Kuusemäe
Ansambel Spido
Valgustus Jaanus Polli
Lilleseaded ja dekoratsioonid Türi Lillepood
Meened Shokobox
Kutsed endistele klubilistele Lisanne Lepind
Fotograaf Ingrid Teder  
 Ajalooliselt oluline kaader klubi kroonikas. Pildil poseerivad kõik 7 perenaist ja 5 peremeest (kaheksast)
    Ülevaate pani kirja klubi kuues perenaine Tiia Tuisk