kolmapäev, 30. november 2016

Kaunid kaheksakümnendad

26. novembril kogunes Pritsimaja saali veidi üle 50 pereklubi liikme ja külalise, et tähistada klubi 39. sünnipäeva. Klubilised kutsus kokku Naabrite laudkond, kes korraldas oma nägemuse Kerro 10. sünnipäevapeost, mis Gorbatšovi kehtestatud kuiva seaduse tõttu omal ajal klubis pidamata jäi.

Peo algul kogunesid osalised maja eesruumis, kus koguti sissepääsutasu, mille vastu jagati peopääsmeid. Klubilised olid ajastule kohase stiilimuutusega tublisti kaasa läinud ning soovijad said poseerida ajastutruus fotonurgas. 
Täpselt kell 21.00 avati saaliuksed ning korraldajad võtsid külalisi vastu tervitusnapsu ja soojade sõnadega. Vahepaladeks olid Naabrid ettevalmistanud mitmeid seltskonnamänge, mis olid tollele ajastule iseloomulikud ning viidi läbi maruvahva õnneloos. Loosi tahtel jagati ohtralt auhindu, toiduainetest kütuse kupongideni ning ei puudunud ka peavõit reis neljale Helsingisse, mis sel korral läks Aivar Saarperele.
Meelelahutust pakkus taas kord klubisse kutsutud Järvakandi pensionäride tantsutrupp Vürtsitüdrukud. Oma energilise ja optimistliku ellusuhtumisega tegid eakad prouad silmad ette nii mõnelegi noorele. Esitati mitmeid efektseid tantsunumbreid ning vahetati nii tihti kostüüme, et vahepeal võis lugemine sassi minna. Prouade tänavune etteaste klubilistele oli sama krapsakas, kui 16 aastat tagasi. 
Nii nagu klubis kombeks võeti ka sel sünnipäevapeol vastu uusi liikmeid. Gustav Gross ja Maire Häidma vandusid puuraamatul klubile igavest truudust, kinnitades tõotust pitsi Kerro kibedaga.
Korraldati iga-aastane peremehe ja perenaise valimine, mis muudatusi kaasa ei toonud.
Klubi eestvedamisega jätkavad Kristjan Kivisaar ja Tiia Tuisk. 
Südaöö saabudes õnnitleti sünnipäevalapsi ning söödi uhket ja maitsvat torti. Mõnusat tantsumuusikat pakkus Ervin Lillepea bänd. Pidu oli hoogne ja lõbus. Tantsu ja tralli jätkus tundideks peale südaööd.
Aitäh Naabritele meeldejääva peo eest!
Jaanuarikuu peo korraldab laudkond Ants Käpp ning siis pööratakse ajaratas kuumadesse 90ndatesse.
Kuupäev selgub uuel aastal. 
klubi perenaine Tiia Tuisk