reede, 22. november 2013

Pereklubi pidas sünnipäeva

Viimasel novembrikuu õhtul kogunes Käru pereklubi Kerro oma 36. sünnipäeva peole.
Peo korraldas laudkond Alati 5, mis on praegu klubiliste arvates ka kõige aktiivsem laudkond. Nagu tavaks on saanud valiti selgi sünnipäeval klubile perenaist ja peremeest. Praegune perenaine Inge Nuia valiti perenaise kohustustesse ja õigustesse ülekaalukalt tagasi. Peremehena eelistasid liikmed näha Naabrite lauast Toomas Lepindit, kuna Toomas aga ise sellesse ametisse astumisega nõus polnud, valiti peremeheks Kristjan Kivisaar, kes kogus Toomase järel teise häältesaagi. 
Kaks senist külalisliiget Brita-Birgit ja Marek andsid käsi klubi kroonikal vande ning võeti vastu klubi täieõiguslikeks liikmeteks, kellest Brita-Birgit on klubi liige juba 3. põlvkonda. 

Üldkoosoleku otsusega tõsteti peo osalustasu senisest 9 eurolt 10le eurole, mis arvestades ansamblite tasusid ja kerkinud toiduainete hindu, on igati mõistlik. Arutelu klubi aastase liikmemaksu üle on oodata tõenäoliselt uue aasta alguses. Klubi liikmemaksust soetab klubi enamasti vajalikke nõusid. 
Klubiliste seas viidi läbi ka küsitlus klubi parimatest pidudest, pidutsejatest ja korraldajatest ning mängiti lustlikku kalavõrguga palli püüdmise mängu. Peole kohaselt söödi sünnipäevatorti ja õnnitleti ka kahte külalist sünnipäeva puhul. Tantsuks mängis ansambel Jämm. Järgmise peo korraldab päris aasta veerel 28. detsembril Reinude laudkond.

Käru Vallaleht Nr 10 (112) 2013