kolmapäev, 5. detsember 2012

Mikud Mannid kutsuvad jõulupeole!

Kõik oli olemas - jõulupidu, lumi, külmakraadid, uhke kuusepuu ehtimas kooli saali, jõuluvalgus, verivorst ja hapukapsas, päkapikud ja jõuluvana koos kingikoti ja -kastiga, kõhutantsijad kasutasid küünlakrooni ja imeliselt lehvivaid "inglitiibu". Rütmikas päkapikudisko juhatas sisse selle peo kõige tähtsama tegelase - jõuluvana. Sedapuhku tuli igal laudkonnal ise endaga hakkama saada. Alati oodatud püramiid Alati5 laudkonnalt jäi ära laudkonna vanema arvates vähese “materjali” tõttu. Suurepäraselt mobiliseerusid 5 Antskäppa ja said efektselt hakkama. Kingipakis avastasin kaunis pakendis kukeseenepurgi - päkadele suured-suured tänud. 
Sünnipäevalaste rida on detsembrikuus alati pikem olnud kui novembris ja nii ka seekord. Kingituseks - (?) Lisaks õnnitleti Tiiat-Timot pisipoja Tony sünni puhul ja avaldati lootust, et klubi on jätkusuutlik ka aastate pärast. Ansambel Alderjants andis peole hoogu ning “kohustuslik” lugu Tsirkus ei jäänud sel korral mängimata.
Kooli spordisaalis on kordades keerulisem korraldaval laudkonnal hakkama saada. Kuidas paigutada lauad ja kuhu ansambel, kuidas muuta suurt saali hubasemaks - need on ülesanded, mis vajavad mitmeid kordi katsetamist, et leida parim lahendus.