esmaspäev, 12. märts 2012

Kevadesse koos Naabritega!


Saalikujunduse eest oli vastutav Ene.

Seekordne pidu oli rõõmsalt kevadine. Lisannelt avatervitus, milles ta õnnitles pidulisi peatselt saabuva kevade puhul.
Vaeva oli nähtud kevadmeeleolu loomisega: kevadised kompositsioonid ehtsate hiirekõrvul kaseokste, näiliselt peaaegu päris krookuste, nartsisside ja priimulatega ning värviliste hiidliblikatega saalis ning eesruumis. 

Tantsumuusikat tegi ansambel "Kalev" Arest. Tantsuvaheaegadel lõbustas pidulisi Hiiumaalt pärit ja rahva, eriti Kanal 2 vaatajate hulgas tuntud küla Karla, kes oma muheda jutuga pööras tähelepanu aktuaalsetele probleemidele meie ühiskonnas läbi naljaprisma. Puutumata ei jäänud ka saarlaste ja hiidlaste vahelised head suhted.
Marge, Meelis, Lisanne, Aivar, Rein,
sünnipäevaliste rea lisaliige Karla

Nagu tavaliselt tervitasid klubilised keskööl märtsikuu sünnipäevalapsi, kes said paastukuule sobiliku kingipaki – pudel "Saaremaa" vett ja mõni käär leiba.

Pidulisi 50, kusjuures oli veidi tavatu näha Alati5 laudkonna 5liiikmelist osalust. 

Aastaste jooksul on Naabritel välja kujunenud kindel kord pidude ettevalmistamiseks ja läbiviimiseks. Kes muretseb esinejate, kes vastutab menüü eest ning koristusbrigaadil on välja kujunenud kiired ja efektiivsed meetodid. Tuli meilgi hoolega jälgida, et brigaadile jalgu ei jääks ja pokaalid enneaegu pesuruumi ei satuks.